Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-01@16:15:19 GMT

علت پریدن پلک چشم چیست؟

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۳۸۲۸۴

یک عضو گروه چشم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان می‌گوید: به صورت کلی در صورتی که پرش پلک خفیف باشد نیازمند درمان خاصی نیست اما اگر به صورت مداوم بروز کند نیازمند رسیدگی است. ناطقان: علیرضا دهقانی با اشاره به اینکه پرش پلک ممکن است به صورت یکطرفه و یا دو طرفه بروز کند، اظهار کرد: در صورتی که پرش پلک به صورت موقت باشد به دلایل عصبی مربوط می‌شود و معمولا به صورت دوره‌ای به وجود می‌آید و مجددا بهبود می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه افزایش استرس، خستگی شدید و بی خوابی در بروز پرش پلک موثراند، افزود: در برخی موارد ممکن است که پرش پلک دو طرفه باشد که علت خاصی برای این پرش‌ها در نظر گرفته نمی‌شود.

این فوق تخصص شبکیه با اشاره به اینکه در صورتی که پرش دوطرفه کم باشد نیاز به درمان ویژه ندارد، اما در صورتی که پرش‌ها دوطرفه و زیاد باشد نیاز به  درمان دارد، اضافه کرد: در این صورت می‌توان از برخی آمپول‌ها مانند تزریق بوتاکس به داخل عضله استفاده کرد.

دهقانی با بیان اینکه گاهی ممکن است پرش پلک  فرد را آزار دهد زیرا به قدری است که حتی چشم بسته می‌شود، گفت: افرادی که به خشکی چشم مبتلا هستند ممکن است که التهابات لب پلک داشته باشند. بنابراین پرش پلک می‌تواند نشان دهنده ابتلا به یک بیماری نیز باشد.

وی تصریح کرد: در صورتی که علت ابتلا به پرش پلک بیماری عصبی است باید ابتدا به درمان بیماری‌های عصبی پرداخت و بعد درمان انجام شود. هم چنین لازم است که این دسته افراد به متخصصین اعصاب  نیز مراجعه کنند.

این عضو گروه چشم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه در صورتی که علت پرش پلک التهابات لب چشم و خشکی چشم باشد از طریق شست و شو با آب گرم و قطره مصنوعی از بین  می‌رود، گفت: به صورت کلی در صورتی که پرش پلک خفیف باشد نیازمند درمان خاصی نیست، اما اگر به صورت مداوم بروز کند نیازمند رسیدگی است. کمپرس آب سرد و گرم تاثیری در درمان پرش پلک ندارد. منبع: ایسنا برچسب ها: پریدن پلک چشم ، بی خوابی ، بیماری عصبی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: بی خوابی بیماری عصبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۸۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از سکته گوش چه می‌دانید؟

آفتاب‌‌نیوز :

محمد اجل لوئیان با بیان اینکه سکته گوش یک نامگذاری غلط است، افزود: همین بیماری برای چشم هم وجود دارد، یعنی سکته چشم هم داریم. آنچه که مردم را نگران می‌کند و ناراحت کننده است سکته مغز یا قلب است. این کلمه، سکته گوش با سکته مغز و قلب، خیلی فاصله دارد. سکته مغز و قلب مغایر حیاتی دارد؛ اما سکته گوش خیلی ترسناک و نگران کننده نیست. ولی واقعیت امر این است که بنا بر دلایلی گوش به یک مرتبه شنوایی را ازدست دهد که این اصطلاح را سکته گوش می‌گویند.

وی ادامه داد: وقتی این اتفاق افتاد، بیمار باید در ظرف یک الی دو هفته اول به پزشک مراجعه کند. پزشک متخصص ارزیابی می‌کند و اگر به طور ناگهانی شنوایی، از دست رفته باشد و به اصطلاح سکته گوش رخ داده باشد که البته سکته گوش هم ممکن است نصف نیمه و ناقص باشد، اگر زود مراجعه کنند، درمان‌ها جواب می‌دهد و نصف بیمار‌ها خوب می‌شوند و شنوایی بر می‌گردد.

به گزارش مهر، این متخصص گوش و حلق و بینی افزود: در مورد کسی که بعد از سکته گوش، سوت گوشی پیدا کرده است، پزشک باید ارزیابی‌ها و درمان‌ها را کرده باشد، شنوایی سنجی می‌خواهد. حتماً ام آر آی می‌خواهد. اگر این آزمایش‌ها انجام شده و مشخص شده است که عارضه جدی نیست؛ بنابراین این عارضه خیلی مهم نیست. سوت ممکن است خوب شود و ممکن است ادامه داشته باشد، آن سوت را می‌شود برایش کاری کرد. سوت گوش ممکن است به رغم درمان‌ها بهبود پیدا نکند و یا ممکن است خوب شود بنابراین اگر سوت کشیدن برای فرد ناراحت کننده است باید مجدداً به پزشک متخصص مراجعه کند تا درمان پیدا کند.

وی در پاسخ به این پرسش که سطح شنوایی که بعد از سکته گوش کاهش پیدا می‌کند ممکن است باعث از دست رفتن کامل شنوایی شود و آیا سمعک تنها راه درمان است، گفت: ممکن است نیاز به سمعک نباشد. تعریف‌های علمی برای سکته ناقص گوش وجود دارد. اگر احیاناً سکته گوش در حدی باشد که مریض نتواند زندگی عادی اش را داشته باشد می‌تواند از سمعک استفاده کند و شنوایی بهبود پیدا کند. باید یک شنوایی شناس ارزیابی کند که آیا این فرد با سمعک بهبود پیدا می‌کند یا خیر.

عجلوییان با بیان اینکه تأثیر استفاده از هندزفری به مدت طولانی در گوش بر روی سکته گوش از نظر علمی ثابت نشده است، افزود:، ولی اصولاً صدا‌های بلند و طولانی مدت روی شنیداری تأثیر می‌گذارد. افرادی که در محیط‌های شلوغ صدایی کار می‌کنند، در معرض کاهش شنوایی قرار دارند. اگر هندزفری را با صدای ملایم در مدت کوتاه‌تری بشنویم مشکلی ایجاد نمی‌کند، اما بعد از مدتی باید به گوش استراحت دهیم. گذاشتن هندزفری در طولانی مدت با صدای بلند، کاهش شنوایی ممکن است ایجاد شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • برای رفع مشکلات نیازمند اتحاد و وحدت میان دستگاه‌های مختلف هستیم
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان مفید
  • (تصاویر) درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال
  • آغاز درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در خراسان شمالی
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارایه می دهند
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارائه می دهند
  • درمان بی‌اختیاری ادرار در سالمندان
  • لیست بهترین جراح فک و صورت تهران
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • از سکته گوش چه می‌دانید؟